Zdravé potraviny - SPECIÁL
Články:
Komentáře
Já jsem dřív na sebe a své tělo vůbec nehleděla. Nejedla jsem pravidelně, kolikrát jsem nejedla přes den vůbec a pak jsem se večer nacpala k prasknutí. Táhla jsem to takhle asi 5 let a dost jsem si tím pošramotila zdraví. Teď se snažm jíst pravidelně a zdravě a musím říct, že je mi celkově o dost líp. Mám však problém s tím, jak zdravě jíst, kyž člověk třeba jede na cesty? Pokud chci jíst pravidelně....
Je dobré, že to řešíte protože nejdůležitější je právě to jíst pravidelně. My jezdíme hodně na cesty a potřebujeme tak mít u sebe jídlo pro dvě děti a dva dospělé. Často jezdíme na místa, kde široko daleko nic není. Proto jsem si oblíbila miso, které stačí rozmíchat ve vodě a máte připravenou výživnou chtunou svačinu... Stačí k tomu jen teplá voda v termoce a máte rychle hotovo.
Miso? Co to prosím je přesně?
Nezajímala jste se někdy o fermentovaní potraviny? Je to v podstatě kvašená zelenina a luštěnina, která je namletá na pastu. Já miso používám jako rychlou zdravou svačinu, ale i jako dochucovadlo do spousty jídel. Našla jsem si českou firmu kojibakers , která ho u nác dělá a prodává.
- Odpovědět
Pošli odkaz